©Søren Jepsen

Shit, er det flere enn meg som syns at tiden flyr? Jeg er så lei meg for lite oppdateringer herfra. Jeg har opplevd en del bugs her inne den siste tiden, men med flinke teknikere håper jeg nå det endelig er løst. Ser du noe unormalt så er det fint med tilbakemeldinger. Enn så lenge er jeg iallefall back!

Jeg har skjønt at det er flere enn meg som sliter med forkjølelse om dagen, men i dag ble jeg så dårlig at jeg rett og slett havnet på akutten. Dobbelsidig lungebetennelse, pustemaskin og antibiotika. Nå er det bare å krysse fingrene for at formen min stiger asap. Det er mye som skjer hver eneste dag, og denne uken er det ny innspilling av Podcast, annen jobb og Holzweiler fest som står på programmet. Men, viktigst av alt, neste uke! Da skal jeg i bryllup i Italia.

Sjekk gjerne ut Janka og Martes Podcast her!

 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Mine favoritt sommerkjoler

sommerkjoler passer nesten alle uansett stil. Her er mine favoritt sommerkjoler!

Close