Annonse

Denne uken lanserer KappAhl vårens første del av kolleksjonen Limited Edition og jeg fronter kampanjen. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er skikkelig stolt av dette samarbeidet. «Jeg elsker hvordan denne kolleksjonen leker med ulike striper, noe som gjør den spennende å style og gir mange valgmuligheter. Den eplegrønne fargen gir et ekstra kick og er en stor trend for våren.

 

KappAhl gir de klassiske stripene nytt liv med en grafisk miks. Hele linjen kjennes eksklusiv og sporty og jeg syns det har vært skikkelig gøy å leke meg med plaggene. Stripene går igjen på plagg som dressjakker, vide culottebukser og lange skjørt. Her finnes også en buksedress, bluser samt en cardigan med ballongermer, med andre ord, noe for enhver smak. Kolleksjonen lanseres på nett og i butikk torsdag 1 februar. Du finner hele kolleksjonen her!

 

Jeg liker å blande dyrt og billig og kolleksjonen til KappAhl er nok en indikasjon på at det dyre ikke alltid er det beste. De fine materialene er enkle og tidløse og piffer opp enhver garderobe. Den lange stripete skjorten er like fin som kjole som over bukser og er en av favoritt plaggene fra kolleksjonen.

Lei av å finne jeans som ikke passer over hofte og rumpe? Jeg HATER å finne jeans, men vet dere hva? Disse sitter skikkelig bra på og jeg følte meg skikkelig fin i disse stylet med den grønne genseren. OBS! Gå opp en størrelse i disse jeansene, da de er litt små i størrelsen.

Den hvite blusen er også et fint plagg i Limited Edition kolleksjonen. PS! Den finnes også i sort.

Den lekre dressen er like fin som sett eller stylet hver for seg. Jeg valgte å style dressen med fargeglade sko og suiten er desidert min aller største favoritt fra hele kolleksjonen.

Photo: Thomas Qvale

 

Translate »
Read previous post:
Designertalenter planlegger unik motevisning
Designertalenter planlegger unik motevisning

Malin Molden og Lars Terje Gudem Hansen er to av åtte designere som har vært med å skape plattformen DIO(Designers in...

Close