joggeskoene alle vil ha

© thestylestalker

De er klumpete, elsket og hatet, men troner høyest over statementsko alle it-jenter og gutter bare må ha denne sesongen. Designere har lagt sin elsk på 90-tallet og joggeskoene alle vil ha gir noen ekstra cm over bakken. Er dette en trend du vil kaste deg på?

Skoen er ikke for alle, det er helt sikkert, men personlig syns jeg den er skikkelig styggkul. Du kan bruke de til jeans, ankelkorte bukser eller skjørt. Og jeg er en av de som angrer bittert over at jeg ikke fikk kjøpt meg et par fra Balenciaga i aller første drop. De er nemlig nå heeeelt umulige å få tak i.

joggeskoene alle vil ha

Danske Sophia Roe er på kort tid blitt yndling blant streetstyle fotografene. Acne Studios har lagt sin elsk på 90-talls trenden og har designet sin versjon av statementskoen. Sophia styler joggeskoen med et denimskjørt og skinnjakke med belte i livet.

joggeskoene alle vil ha

Nederlandske Lizzy Vdligt er kjent for den vågale stylingen sin og under Copenhagen Fashion Week sist uke stylet hun et fargerikt antrekk med de hotteste skoene akkurat nå fra Balenciaga.

All photos and rights © Szymon Brzóska | thestylestalker.com
instagram: @thestylestalkercom 

 

 

Translate »
Read previous post:
Herregud vi har vunnet pris!
Herregud vi har vunnet pris!

Herregud jeg har jo helt glemt å oppdatere dere på sist ukes ( eller var det uken før?) største begivenhet!!...

Close