Annonse

Min jul med Dermalogica

Siden tidenes morgen er det en ting jeg alltid ønsker meg når julen kommer, litt luksus. Nå snakker jeg om den hverdagsluksusen jeg elsker mest av alt, hudpleie. Det er den luksusen jeg unner meg hver eneste morgen og kveld, luksusen av egentid og det å ta vare på seg selv. 

På vinteren fokuserer jeg aller mest på fukt og glød til huden, det er tross alt den tiden på året da huden trenger mest hjelp. Muligens et i siste liten julegavetips, men helt klart noe enhver vil ønske seg under treet

Jeg tror ikke på raske løsninger når det kommer til hud, produktene trenger tid til å få virke og det er ingen mirakelkurer som funker på 1-2-3, gode rutiner er allikevel det som gjør den store forskjellen. Den siste tiden har jeg tilført en del nye produkter til hudpleierutinen min for å få ekstra glød nå som det er kaldt ute og huden er gusten.

Rapid Revel Peel hadde jeg satt øverst på julegavelisten om jeg var deg! Det er den beste hjemmepeelen jeg har forsøkt, den gir umiddelbar glød, spenst og gir mindre linjer.

Phyto Replenish Oil er en super lett ansiktsolje som raskt absorberes for å styrke hudbarrieren. Du kan bruke den alene, men jeg elsker å blande den med min foundation for en glødende, frisk hud.

Jeg har tidligere skrevet om mitt favoritt serum over alle serumer som har gjort underverk for huden min, BioLumin-C les her!


Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
video party makeup

annonse Denne sesongen drar IsaDora til verdensrommet i julen! Gjør deg klar for en look spekket med glitter og glam,...

Close