Brrr det begynner å bli skikkelig kaldt ute!! Jeg er sikkert ikke den eneste som syns at dette kalde været kom altfor, ALTFOR fort! Jeg har knapt rukket å kjøpe inn årets jakke, hva med deg?

Da er det kanskje en liten trøst at trendene ikke har endret seg mye fra sist vinter. Lange ullkåper, “pledd”, fuskepels og teddytrenden fortsetter også denne sesongen.  Vinterens kåper er både androgyne, figursydde og oversized, så her er det kåper for enhver smak.

Pic Szymon Brosca

Et tips er å finne en jakke du kan bruke til hverdags OG til fest. En ullkåpe som jeg har på meg over, er varm, men kanskje ikke varm til de aller kaldeste dagene. Et godt tips er å kle seg i lag på lag! En tynnere dunjakke kan du gjemme under jakken på de kaldeste dagene.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Ny podcast er live

Jeg hører nesten Marte le samtidig som jeg skrive tittelen. Du skriver alltid at podcasten er "live" også sier jeg...

Close