kenzo-x-hm_pressevisning-25-of-86

Our favorite must haves from the KENZOxHM Collection

Gjør deg klar for farge og print bonanza! 3 november lanserer H&M i samarbeid med KENZO samarbeids kolleksjonen KENZOxHM på nett og i 250 butikker over hele verden. Jeg var utrolig lei meg for at jeg ikke fikk med meg visningen i NY, men HMNORGE inviterte fredag til en liten sneakpeek av kolleksjonen, og en live performance fra en av kampanje jenten,e Anna of the North.
Kolleksjonen har noen ekstreme typiske KENZO elementer, men det finnes også noen “roligere” plagg både for menn og vinner. Og jeg forelsket meg totalt i et par av plaggene. Hvem skal stå i kø??

kenzo-x-hm_pressevisning-50-of-86

Denne kjolen skriker “ta meg, kjøp meg” og er en av mine absolutte favoritter fra kolleksjonen. Jeg stylet den for anledningen med jeans, men kunne like gjerne hatt killer heels til fest. Denne skal jeg ha!

kenzo-x-hm_pressevisning-67-of-86

Herrejakken i denim er litt roligere og selv om den er stor og oversized er dette den perfekte vinterjakke. Selv i S er den diger, men jeg liker en jakke som dette stor og deilig når kulda kommer

kenzo-x-hm_pressevisning-13-of-86

kenzo-x-hm_pressevisning-68-of-86

Denne kjolen er helt FANTASTISK! Jeg vurderer denne til en gallamiddag jeg skal i torsdag kveld i København, hva tror dere?

 

All Photos: Hanne Erøy 
Translate »
Read previous post:
10 perfekte høstsko

SHOE ME Høsten er sesongen for støvler og sko, og det er lett å gå seg vill i jungelen av...

Close