Morgendrikken din behøver ikke bestå av et trist skvip koffein. Ved å tilføye ulike ingredienser til kaffen kan den både bli rikere på smak, og mer næringsrik. Sjekk ut vår oppskrift på en krydret kaffelatte med kokosmelk.

  1. Lag kaffe slik du pleier: enten det er presskaffe, kok, instant eller maskinprodusert. Bruk gjerne økologisk kaffe, den er mer bærekraftig og inneholder heller aldri sprøytemidler. Er du en te-drikker om morgenen, fungerer også grønn te, matcha te og chai fint til denne oppskriften.
  2. Tilføy sunt fett istedenfor kumelk i kaffen. Dette bidrar til å stabilisere blodsukkernivået i kroppen og gir masse energi om morgenen! Det sunne fettet hjelper også kroppen din til å lettere absorbere og ta i bruk næringsstoffer. Vi anbefaler en skvulp av Rema 1000 sin full-fat kokosmelk. Denne kan også piskes til en deilig krem på toppen (også skikkelig god på kakao!) og en liten teskje kokosolje.
  3.  For sødme: Er du av typen som nyter kaffen rund og søt, kan du prøve et naturlig søtningsmiddel som honning, stevia vaniljedråper eller Cocosa (kokossukker) for et sunnere alternativ.
  4. Tilføy krydder: Kanel, kardemomme, ingefær, muskatnøtt og nellik gir latten din en helt ny smak. Ingefær er bra for helsen da roten inneholder en lang rekke vitaminer og antioksidanter som bla bekjemper tarmkreft, diabetes og hjerte/kar sykdommer. Kanel inneholder masse antioksidanter! Husk å sile eller la krydderet trekke i en tett teholder.

Denne oppskriften er også skikkelig digg som en is-latte. Miks alt i en blender for en mer kremete konsistens og add noen isbiter. Deilig nå som solen titter frem!

God onsdag!

LES OGSÅ: 5 sunne kaffe latte oppskirfter

 

Translate »
Read previous post:
Fokus

Det er ikke helt enkelt å holde fokus om dagen, det skjer noe nytt hele tiden og jeg har masse...

Close