Lip stain vs. lip tint, og hva er egentlig forskjellen? Og hva med Lip Tattoo? De nye leppeproduktene er overalt, og det er ikke rart om du tror de er i samme skjønnhetsfamilie. Produktene har derimot helt ulike egenskaper, og vi har gjort det svært enkelt å forstå forskjellen, og fordelen.

LIP STAIN– betyr på godt norsk leppe flekk, og sitter som en irriterende flekk på en hvit skjorte. Den har god dekkevne, mye pigmentering og har ofte navn som lip tattoo, eller lip tatouage.

LIP TINT- rimer på hint, og gir et hint av farge.

Fordelen?

Lip stains er perfekte til en kveld med mye mat og drikke, eller lange dager hvor man helst vil slippe å tenke på en leppestift som glir eller forsvinner. Den er altså long lasting, og det er ikke rart alle beautymerkene snart tilbyr hver sin serie av disse leppeproduktene. Men! Husk å legg lip stains nøye og med god tid. Slurver du kan resultatet bli sittende i timesvis, og være veldig vanskelig å få av.

Lip tints er perfekt for deg som bare ønsker et hint av farge. Som trenger mer fukt, og syns en leppestift blir too much. Den gir en mer naturlig look, men gir samtidig det lille ekstra. Liker du en tint, men ønsker en plump i leppene bør du også sjekke ut IsaDora Lip Booster. 

Les mer om IsaDora Lip Booster her!

Les også: 3 leppetrender du bør prøve i høst

Inneholder apprl-links, ikke sponset innlegg eller samarbeid

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Har du sett Michael Kors’ skreddersydde NYC penthouse?

Sjekk ut Michael Kors' drømmeleilighet i NYC med Architectual Digest

Close