For bare noen dager siden lanserte LOEWE sin egen boksamling av litteraturklassikere, designet med arkivbilder fra den amerikanske motefotografen Steven Meisel.

Som en del av sin FW18 kampanje slapp det spanske luksus-motehuset LOEWE en samling av 6 litteraturklassikere onsdag forrige uke. Samlingen består blant annet av verk fra Emily Bronté og Oscar Wilde.  Bøkene er designet med arkivbilder fra den kjente fotografen Steven Meisel, som forøvrig også har skutt Loewe’s fw18 og ss19 kampanjer. Meisels fotografier gir de litterære klassikerne vi kanskje alle bør ha stående i bokhyllen et friskt pust.

Om du ikke har lest disse historiske novellene har du sjansen nå, og om du allerede har lest de, er fotografiene definitivt verdt å sjekke ut!

Les også: Blått er det nye svart

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
trend alarm skjellsmykker

I fjor var det store statementøredobber som ble spottet på fashionistaene, nå er det skjellsmykkene som har tredd inn i...

Close