Annonse

Jeg får spørsmålet hver eneste dag, hvorfor har du så fin hud? Sannheten er at det hele er mye enklere enn du kanskje tror.

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg er oppvokst i solariumsgenerasjonen. På 80-tallet fikk alle det for seg at solarium, DET var status! Jeg husker vi leide solarium som ble plassert i stuen på et tidspunkt, der var det god plass. Vi hadde solarium hjemme, naboen hadde det i stuen, og andre hadde kun ansiktsol som skulle gjøre ansiktet “friskere” av D-vitaminer. Spør du meg er det rart at jeg ikke ser ut som en rosin i ansiktet! Jeg kan ikke huske å ha tatt spesielt godt vare på huden min i tenårene heller. Vi smørte oss faktisk med babyolje på fjellet i påsken for å bli brunest mulig, gjerne i kombinasjon med aluminiumsfolie lagd som en krage for å få mest mulig “tan” i ansiktet på kortest mulig tid.

Det var ikke før i slutten av 20-årene at jeg begynte å bry meg om huden min, og DA snudde det. En hud-analyse viste at jeg hadde tidlige aldringstegn og Dermalogica var de første skikkelige produktene jeg kjøpte meg. Jeg husker at jeg på den tiden syntes det var unødvendig dyrt og det tok meg tid til å venne meg til å bruke 5 minutter ekstra på badet. En ihugget Dermalogica behandler fikk meg til å fortsette og satte opp en hudpleierutine som passet lommeboken OG tiden min.

Jeg husker hun sa til meg, det viktigste du gjør for ansiktet ditt er rens! Vask huden din morgen og kveld og den din vil takke deg senere. En annen ting du må begynne med er å beskytte huden din mot solen. Så gjorde jeg det.

Og det er vel min best bevarte hudhemmelighet! Rens og solfaktor! Dermalogica har flere gode produkter for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler, både for kropp og ansikt. Min favoritt er Dynamic Skin Recovery spf50, en fuktighetskrem med bredspektret SPF50 som motvirker og minimerer årsaker til hud aldring. Med andre ord, sommer som vinter; Jeg går aldri ut av døren uten å ha påført denne i ansiktet, på halsen og på brystet – og for å være ærlig jeg tror det er en av grunnene til at huden min er som den i dag er.

Processed with VSCO with a9 preset

På nåværende tidspunkt er jeg på Tenerife på en impulstur med datteren min, og Dermalogicas dagkremer med SPF er de eneste som får lov til å røre ansiktet mitt. OBS! skal du ha skikkelig solbeskyttelse, så gjelder samme regelen som med vanlige solkremer, smør jevnlig utover dagen.

Du finner Dynamic Skin Recovery spf50 her!

Et patentert polypeptid kombinerer glukosamine og soya for å stimulere kollagenproduksjonen og hvit te bekjemper frie radikaler. En patentert oleosome-innkapslingsteknologi gir effektiv UV-beskyttelse. Uten kunstig farge eller duft.

Dermalogica sin helt NYE Prisma Protect SPF30 er en multitasker akkurat som deg. Den avanserte formelen gjør mer enn å bare beskytte mot solstråler, den bruker faktisk strålene til sin fordel: Lysaktivert droneteknologi omdanner UV- lys til strålende glød i huden. Banebrytende antioksidant-teknologi hjelper til å beskytte huden mot frie radikaler og forurensning – i tillegg til at avanserte fuktighetsmagneter sørger for at huden holdes gjennomfuktet hele dagen. Resultatet er en myk, strålende og beskyttet hud! Kjøp den her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->