Annonse

web-3q5a8054
Med gode venner

Denne uken inviterte jeg mine gode venner til en deilig frokost på The Thief i regi av Tropicana. Det er så hektiske dager, så det å kunne sette seg ned med noen av de fineste folka jeg kjenner og rett og slett nyte en rolig morgen var utrolig deilig

web-3q5a8137

Under frokosten hadde Tropicana disket opp med acai bowl med friske bær og en deilig buffet med frokost ble servert til meg og gjestene mine

web-3q5a8086

Jeg juicer en hel del her hjemme, men kjøper jeg juice på butikken faller det alltid på Tropicana. Den er god på smak og kommer fra 100% håndplukkede appelsiner. Lager jeg smoothie bruker jeg alltid Tropicana juice og tilsetter kokosmelk, avocado og frosne bær. Vil du ha flere oppskrifter på deilige smoothies har Tropicana et stort utvalg oppskrifter her!

web-3q5a8199

Under frokosten hadde Tropicana disket opp med acai bowl med friske bær og en deilig buffet med frokost ble servert til meg og gjestene mine

web-3q5a8122

Og fruktinstallasjonen på bordet var en blanding av mine favorittblomster og frukt. Jeg ble inspirert til å pynte bordet hjemmet også

web-3q5a8203

Både store og små kom til frokosten med Tropicana, jeg føler meg heldig som har så fine venner rundt meg. Og etter en deilig start på dagen gikk noen av oss på jobb, andre på en trilletur i mammapermisjon, men ikke før hele gjengen hadde tatt outfitbilder av hverandre

Del gjerne din beste frokost på instagram med #minbestefrokost #mintropicana #tropicanabreakfastclub

Jeg donerer inntekten fra denne annonsen til Røde Kors TV Aksjonen, du kan også bidra her!

Photo Ole Martin Halvorsen

Translate »
Read previous post:
Mine beautyfavoritter akkurat nå

It's all about that natural look Det er ingen hemmelighet at jeg liker en naturlig look både når det gjelder...

Close