It’s all about that natural look

Det er ingen hemmelighet at jeg liker en naturlig look både når det gjelder sminke og hår. Men, det er jo ikke nødvendigvis sånn at du må droppe all sminken for en naturlig sminkelook. Et must i min sminkepung er en god setting spray som både “setter” sminken og som kan friske opp og gi ansiktet fukt i løpet av dagen. En sort eyeliner gjør stor forskjell om du vil rette ekstra fokus mot øynene og få et mer våkent blikk. Oribes Texturizing Spray er en lifesaver, den fungerer nesten som en tørrshampoo og gir tekstur til hår som virker flatt eller livløst. Ikke minst – er du typen som ikke liker å bruke sterke parfymer? Parfymeoljer er en genial måte å få en naturlig duft som ikke er prangende.

janka_beautyfave

Giorgio Armani Maestro Eyeliner, Shu Uemura Absolue Cream mot frizzy hår, Laura Mercier lipgloss i fargen Bare Baby, Giorgio Armani Fluid Sheer highlighter, Jane Iredale setting spray, Oribe Texturizing Spray og Byredo oljeparfymer.

Foto Darja og leverandørene

Translate »
Read previous post:
slik får du glød til julebordet

Annonse Annonse Let's Party Jeg har tidligere skrevet om Nuxe Huile Prodigieuse som er et av mine favoritt produkter fra Nuxe....

Close