Annonse

Etter at jeg postet min aller første IG TV post sist uke der jeg bla postet min favoritt hjemmepeeling Rapid Reveal Peel har det stormet inn med spørsmål om min hudpleie. Har du lyst til å se videoen ligger den her!

Jeg har skrevet det mange ganger før, jeg er super streng på hudpleie rutinene mine. Jeg har brukt Dermalogica produktene som en god base i hudpleien min i ÅREVIS, og det å få være ambassadør for et så fantastisk hudpleiemerke er jeg skikkelig stolt over.

I tillegg til at jeg er streng med mine hjemmerutiner både morgen og kveld, SUPER streng med bruk av solkrem, så er jeg også flink til å oppsøke en profesjonell hudpleier. Ann-Kristin hos Skintific er blitt min one-to-go om jeg ser at huden min trenger ekstra pleie.

Det er jo akkurat det, for jeg får sinnsykt mye spørsmål om produktene jeg bruker og selv om produktene er fantastiske for min hud, kan det være lurt å gå til en Dermalogica-ekspert (finn din nærmeste Dermalogica-ekspert her ) for en face-mapping. Hudpleieren vil da analysere huden din og finne ut hva du faktisk trenger av produkter til hjemmebruk.

Det er kanskje mange som ikke har fått med seg at Dermalogica også utfører fantastiske hudbehandlinger i salong, og nå som huden er ekstra gusten etter vinteren er det ekstra viktig å få litt hjelp til å få huden på rett “kjør” før solen setter inn for fullt. Når jeg kom på besøk til Ann-Kristin for et par uker siden kunne hun med en gang si at jeg har drukket altfor lite vann og at jeg skulle få i meg mer fett. Tenk at det er slike ting som er med på å påvirke hudens tidlige aldringstegn. Ann-Kristin lagde et hudprogram tilpasset meg og jeg kunne se tydelig forskjell på hvordan huden min var før og etter behandling. Og det er jo så GØY når man ser slike ting. En ting er sikkert, det er aldri for sent å få fin hud :)

Jeg legger opp en ny IG TV i morgen der jeg forklarer step-by step mine hudrutiner siden så mange av dere har spurt om det :)

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Vår klar

Annonse Det er ny sesong og jeg har nok en gang tatt turen innom mitt favoritt shopping senter Sandvika Storsenter...

Close