Annonse

Jeg så mer ut som en ung jente som hadde vært på “hore og hallik”-utkledningsfest med lyseblå øyenskygge og metallisk leppestift på leppene. Det hjalp kanskje ikke på at dette var på 80-tallet og luggen var høy og krøllete som en crispy salat.  Men, en ting minnes jeg veldig godt, det var IsaDora som ble brukt. Spesielt godt husker jeg en liten boks med tre forskjellige farger og en leppestift, jeg var fra meg av misunnelse. Ikke ante jeg eller kusinen min at jeg 25 år senere skulle være så heldig å samarbeide med merket som kanskje ga meg min verste look på 80-tallet. Det er godt jeg ikke har kusinen min på laget.

Jeg er stolt ambassadør for IsaDora og gleder meg til å vise dere nyheter og gi dere sminketips både med innlegg og video fremover. Det er bare å glede seg til nyhetene som slippes utover høsten, jeg har allerede testet masse som snart kommer i butikk – og det kan meldes om at jeg har fått noen nye favoritter, mens jeg har testet sminken i noen måneder allerede.

Mitt aller første sminke minne var hjemme hos min kusine, hun var noen år eldre enn meg og hadde “lært” seg å sminke seg, og “talentet” skulle øve seg på meg.IsaDora BLUSH Stick’n Brush er min absolutte favoritt i IsaDora familien. Jeg bruker aldri pudderblusher da jeg føler at det legger seg i linjene mine. En kremblush er lett å påføre og enkel å fjerne om du skulle påføre for mye. Den har en kost på den ene siden som kan hjelpe deg med å få resultatet jevnere. TIPS! Bruk samme farge på kinnene og leppene for et naturlig og fint resultat. Du får kjøpt IsaDora hos Vita og Blush.no og i fysisk butikk.

Med årene har jeg lært meg at jeg ikke er spesielt fin med blå øyenskygge eller metalliske lepper, jeg bruker sminke, men med måte, og rett og slett for å fremheve det beste jeg har. Og IsaDora har liksom vært med meg  i tykt og tynt. Vi har forandret oss begge to og utviklet oss.


Det kommer også en kjempe spennende relansering av IsaDora Perfect Moist lipstick i massevis av lekre farger. Jeg har en tendens til å bli litt tørr på leppene om jeg bruker lipstick, men denne føles nesten mer som en leppepomade og er en fuktighetsgivende og kremet leppestift.

Om ikke lenge kommer IsaDora bestselgere Hypo-Allergenic Mascara i en volum versjon. Endelig en volummascara for oss med ekstra sensitive øyne og korte øyevipper. Den har en børste som gjør at jeg kommer til helt inn til vippe roten og den er blitt en ny favoritt. Den er også vannavstøtende, perfekt om det begynner å regne ute.

Under Copenhagen Fashion Week denne uken hadde jeg med meg mine favoritter, jeg er avhengig av at sminken varer hele dagen da jeg alltid er på farten, og det skal være lett å påføre om jeg trenger å friske opp sminken min. Blushen kommer i butikk i disse dager og jeg har brukt den for å lage den perfekte høst look.

Dette er produktene jeg brukte for å lage høstlooken min. Vil dere ha en howto?

Jeg gleder meg til å teste flere produkter fremover og dele det med dere. Ha en flott søndag fine lesere!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Trend alarm, mini bag

Etter å ha vært på København Fashion Week, er jeg ikke i tvil om hva som er høstens aller største...

Close