Annonse

Et av de eldste stylingtriksene i boken er å bruke assesoarer. Jeg pleier å komplimentere et antrekk med en veske, et par statementsko OG solbriller. Sistnevnte gjør den store forskjellen på et antrekk, derfor har jeg mange forskjellige solbriller som kan piffe opp antrekkene mine.  Jeg elsker solbriller, og jeg elsker hva en solbrille kan gjøre med antrekket. Når det er varmt og sol som nå bruker jeg solbriller nesten hele dagen. Mitt beste stylingtriks er akkurat det å kjøpe seg forskjellige type solbriller.

PS! Kjøper du en enstyrkebrille hos Interoptik får du med en enstyrke solbrille inntil en verdi av kr 3100,-. Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille inntil en verdi av kr 4100,-. Verdt å få med seg.

Interoptik har det beste utvalget når det kommer til både briller og solbriller og fører noen av de mest anerkjente merkene. Brillene jeg har på meg er fra GUCCI og jeg elsker det fargede glasset i brillen. Dette er en trend vi ser hos flere av merkene Interoptik fører nå og på Catwalken under moteukene var det flere av de store motehusene som lagde sin egen vri på solbriller med farget glass, enten med store 70 talls briller som jeg har på meg over, eller i miniversjoner av cateye.

Les også: Sommerens Solbrilletrender!

Et godt alternativ for deg som bruker briller til vanlig, er solbriller med styrke.  Det er faktisk så enkelt som at du faktisk kan bruke dine favoritt solbriller og få glass med styrke. Dette fikser Interoptik for deg! Les mer her!

Sjekk ut mine favorittsolbriller med styrke her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Den eneste nattkremen du trenger

Den kommer rett i fleisen den første rynken, den rynken du ser at ikke kommer av mye smiling, men et...

Close