Annonse

Høsten er min desidert favoritt sesong for å kle seg. Vi er heldige akkurat nå, for fortsatt kan mye av sommergarderoben fortsatt brukes. Men, hos Sandvika Storsenter bugner det av deilige høstplagg, og butikkene har virkelig fått inn massevis av fine varer. Det er Blogstyle og jeg har vært på senteret og plukket mine favoritter.

Jeg og Annabel Rosendahl var på Sandvika Storsenter for å plukke ut våre favoritter rundt omkring på senteret og det var vanskelig å gå rundt i butikkene uten å kjøpe med seg alt som fristet.

Sjekk ut våre favoritter her!

Hos Ganni finner jeg alltid mye fint, og akkurat nå er dette et av de hotteste Skandinaviske merkene som får massevis av internasjonal oppmerksomhet.  PS! De på Sandvika Storsenter har Ganni massevis av de populære wrapkjolene du også kan bruke utover høsten stylet med en jeans eller under en blazer. 


Veskene fra By Malene Birger er perfekt til shopping og rommer mye. De finnes i flere farger og du får tak i de hos Nadine.

Mark & Brandy har et veldig godt utvalg av forskjellige merkevarer og brands. Jeg er svak for trenchcoats og denne fra Acne Studios er en stor favoritt. Den er tidløs og du kan ta den frem år etter år. Når det blir kaldere ute kan du style den over tykke gensere, eller ha andre jakker under. Jeg valgte å style den over et todelt sett fra Ulla Johnson og med en veske fra Marc Jacobs. Annabel har på seg skjørt og hoodie fra Acne Studios.

Sandvika Storsenter er et senter for store og små. Jeg var innom Sprell og fant denne søte nattlampen fra Miffy.


DAY Birger et Mikkelsen er flinke på de siste trendene. Printet i kjolen fant jeg i både topper og skjørt for de som liker todelte plagg. Den lange kåpen i ullkvalitet er like fin til en fotsid kjole som til bukser og blir fort en garderobefavoritt. Vesken er en av sesongens hotteste tilbehør.

Hos Mark & Brandy finner du min favoritt parfyme Byredo i masse deilige dufter.

Sjekk også ut det fine Sandvika Magasinet der jeg, Annabel og Tone er med i en moteserie her!!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Klapp deg selv på skulderen

Når selvtilliten svikter er det viktig å klappe seg selv på skulderen for det man faktisk har fått til.

Close