Annonse

NYC, New York, New York. Det er noe drømmende med den byen, The City that never sleeps. Alltid pulserende, mennesker i gatene, biler som kjører, tuter og forskjellige lukter på hvert eneste gatehjørne. Jeg er hjemme nå etter 5 dager i NYC for fashion week.

Jeg er konstant på farten under moteukene, og i NYC var jeg oppe før hanen galte, ca klokken fem hver eneste morgen tok jeg på meg joggesko, gikk på treningsstudioet på hotellet, eller gikk meg en tur i gatene før byen våknet. Også startet dagen, og den var lang med opplegg fra morgen til kveld.

Jeg bruker ikke mye makeup, og jeg liker aller helst en naturlig makeup-look, så om jeg først sminker meg skal det ikke vises at jeg har på meg mye. Men, under fashion week er jeg helt nødt til å legge mer makeup enn jeg vanligvis gjør. Makeupen skal holde hele dagen, og dekke huden min slik at det ikke vises på bilder om jeg er rød i huden pga stress, eller har mørke ringer under øynene pga jetlag. Rett etter at jeg ble ambassadør for IsaDora fikk jeg tilsendt en rekke produkter for at jeg skulle bli bedre kjent med merket og nyhetene deres. 

En foundation som sitter hele dagen og tåler tempoet mitt er et must når jeg er på fashion week. Og med høy luftfuktighet og regn i NYC reddet IsaDora Active meg. Active All day wear fra Isadora er en foundation som passer perfekt for en aktiv hverdag og sporty livsstil. Den er svetteresistent,  vannfast, og smitter ikke av. Fargepigmentene er stabile, og endrer seg ikke over tid. For meg som liker medium dekkevne er denne helt perfekt. Akkurat nå få du den på VITA med 30% avslag shop her!

Jeg hadde også med meg IsaDora Lip Booster i favoritt fargene mine. Jeg syns ofte at leppestift blir for mye, men en gloss er alltid fresht og da er det ekstra bra med en gloss som fukter leppene ekstra. Jeg elsker de naturlige fargene

Lip booster fra Isadora er en plumpende og hydrerende gloss, som gir volum, fuktighet og glans til leppene. Volumboosten gis av kraftige ingredienser fra chili, som gradvis øker leppevolumet over tid. Når du påfører lipboosteren kjennes det ut som det småkiler litt i leppen, det er chillien som øker leppevolumet. 

Du får IsaDora Lip Booster hos Vita på 30 % nå. Shop her!

Jeg gleder meg til å oppdatere dere på nyheter fra IsaDora fremover. Er det noen spesielle produkter dere vil jeg skal teste rop ut.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Tasty Wednesday: Slik får du søtpotetfries sprø

Slik får vi søtpotet-friesene skikkelig crunchy

Close