Invitert

Med et stort smil, altfor mye i koffertene og sommerfugler i magen setter jeg snuten mot København i morgen og nok en fashion week. Jeg har par store jobber som jeg gleder meg veldig til under en av moteukene som har blitt min favoritt. Det betyr at det blir hektiske dager. Off we go again.

Det vil bli oppdateringer her inne som vanlig, men har du lyst på skikkelig fashion week bonanza bør du følge med på instagram og story der vil det bli oppdatert hypping. Så nå er det bare å bli ferdig med pakkingen, ladingen av portable chargers, kamera og telefon – og retting av håret ( hehe ja sånt må jeg gjøre kvelden før jeg reiser ) Jeg drar gryyyytidlig i morgen, så må bli ferdig her. Vi snakkes!

Photo Joe Harper

Translate »
Read previous post:
Oslo Runway: Se alle overraskelsene
Oslo Runway: Se alle overraskelsene

Oslo Runway er forbi, og vi sitter igjen med mange inntrykk og haugevis med inspirasjon.

Close