Om manflu og våkennetter

I skrivende stund trykker jeg på tastaturet mens øynene renner, ikke fordi jeg har sett (nok en) episode med Oprah, men jeg er rett og slett rammet av verdens verste forkjølelse. Det startet for tre uker siden da jeg lo av min mann som hadde “manflu”. Du vet en sånn forkjølelse bare mannen får, når han blir liggende rett ut og rett og slett fortelle hvert andre minutt hvor mye han fryser, at han er så dårlig osv. Joda, det tok ikke mange dagene før jeg fikk akkurat den samme “manfluen”.

Jeg har vært på farten i ukene etterpå og det virker som om kroppen har ikke klart å hente seg denne gangen, den har fått kjøre seg. De siste årene har jeg jobbet masse, og vært mye våken på nettene. Minstejenta er over tre år gammel og sover fortsatt ikke nettene igjennom. Hun har nattskrekk, skriker og gauler opptil flere ganger i løpet av natten – og hun har allergier som gjør at hun titt og stadig har vondt i magen (vi holder på med utredning altså). Sum summarum, resultatet er blitt at hun får sove på soverommet vårt – ikke i sengen, men på en madrass ved siden av, når hun kommer inn midt på natten i ørska så har det blitt nødløsningen. Jeg sover ikke mye bedre, for jeg våkner opp til hva som helst, hver minste lyd vekker meg.

Jeg går på autopilot om dagen. Er det flere enn meg som har det slik? Det høres jo helt merkelig ut når jeg skriver dette, men er det slik at jeg har sovet dårlig i SEKS år??? Det er jammenmeg godt at disse ungene våre er fantastiske. 

Så jeg tror simpelthen disse øynene som renner er et resultat i sykdom som sitter så godt i fordi jeg er tom for batterier. Tips mottas med takk, for hun her er døsliten rett og slett. og i denne bransjen her er det jo bare å fake it until you make it – i Stockholm så var jeg på jobb med feber og influensa, denne uken var jeg på shoot i Gøteborg også syk. I kofferten vitaminer, probiotika og en god porsjon smil. 

 

Translate »
Read previous post:
hjemmekontor
hjemmekontor

i 6 år hadde jeg hjemmekontor. Nå er det blitt andre boller!

Close