Annonse

Det er bare uker til jeg fyller 40 år, med det er det massevis av følelser som kommer. Hvor ble årene av? Jeg ønsker å omfavne alderen min, jeg ville aldri gått tilbake til 20-årene, men det betyr ikke at jeg ønsker å utsette rynkene litt til.

Jeg har skrevet det mange ganger før, jeg er super streng på hudpleie rutinene mine. Jeg har brukt Dermalogica produktene som en god base i hudpleien min i ÅREVIS, og det å få være ambassadør for et så fantastisk hudpleiemerke er jeg skikkelig stolt over.

Dermalogica har etter min mening noen av de beste produktene på markedet, og for kun få uker siden lanserte de Rapid Reveal Peel, en unik peeling for å viske vekk tegn på aldring. Jeg har i mange år oppsøkt hudpleier for å få peeling, men denne sies å være like bra som salongbehandlingene. Det beste av alt er at denne peelingen sparker i gang hudfornyelsen for å gi deg en umiddelbar glød, ved å raskt og effektivt fjerne døde hudceller. Og det beste av alt er – det er ingen nedetid som rødhet, flass eller stramhet for huden!

Jeg har i tre dager på rad påført Rapid Reveal Peel i ansiktet, på halsen og brystet hver kveld etter jeg har vasket ansiktet. Produktet lar du virke i 5-7 minutter før du tar det vekk med kaldt vann. Etter tre dagers behandling lar du det vente en uke før du på nytt tar behandlingen i 1 gang i uken. I forhold til andre peelinger jeg har forsøkt med flassing og rødhet merker jeg ingenting, kun litt varme når jeg påfører produktet.

Allerede etter første behandling så jeg tydelig forskjell i huden, etter tre dager er huden min mer spenstig og glødende. Faktisk så mye at mannen her hjemme ville prøve samme behandling og er godt i gang her hjemme. 

Slik fungerer det: Huden er satt sammen av mange små celler som henger sammen i bindinger som kalles desmosomer. Rapid Reveal Peel løsner disse bindingene hos de øverste hudcellene som er på vei til å skalle av, og fremskynder dermed fornyelsesprosessen i huden!

Rapid Reveal Peel kommer i en pakke på 10 behandlinger.Du kan kjøpe Rapid Reveal Peel her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
På “alles” lepper

Annonse Maria Montazami er kanskje den damen jeg vet som pynter seg mest og hyppigst på leppene. "Ungefär 60 gonger...

Close