Jeg blir sånn erke-ekte stolt nordmann under Oslo Runway. For initiativet Oslo Runway er med på å få norsk mote på kartet. Det myldret av utenlandsk presse denne gangen, ikke bare street style fotografer men journalister fra presse som Vogue var tilstede.

Jeg forsøker å støtte opp der jeg kan, vi inviterer selv mye presse til Oslo under moteuken også forsøker jeg å gå med norsk design jeg digger. Under første dagen av Oslo Runway var jeg kledd i både FWSS og Tom Wood, mixet med private plagg. Og nei, før jeg blir arrestert igjen – jeg får ikke betalt under moteukene for å gå med norsk design. 

Photo: Vogue / Style Du Monde

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Serumet over alle serumer

Annonse Når jeg trodde at jeg ikke kunne prøve bedre serumer, så dukket det nok en nyhet opp fra Dermalogica....

Close