Oslo Runway dag en og to er forbi, og vi sitter igjen med mange inntrykk og haugevis med inspirasjon. I år har designerne fått lov til å ta i bruk hele byen som runway, og det er synlig at den norske moteuken har en stigende utvikling. Enkelte visninger ga oss litt blandede inntrykk, mens andre igjen overrasket stort! Her er noen høydepunkter fra helgen.

ADMIR BATLAKFoto: Oslo runway

Foto: Anna Johansen

Admir Batlak gjør som sist, skaper en spektakulær installasjon på Galleri Riis. Admirs nøye skredderarbeid stiller i en helt egen klasse. Batlak imponerer nok en gang med bruk av farger, spennende materialer og sin humoristiske sans. Stylingen må vi også skryte av, den er virkelig down to the last detail.  Den åpne visningen lokket hele Oslos nysgjerrighet, og køen strakk seg langt rundt galleriet!

TOM WOOD

Tom Wood drar på skikkelig denne sesongen og overrasker med spreke farger, jumpsuits og kordfløyel! Fargepaletten er preget av ultrafiolette toner, både for dame og herre. Denimen står fortsatt sterkt hos TW lik tidligere sesonger, men aw18 kolleksjonen har tatt noen tydelige nye veier.  Modellenes målrettede gange til den tøffe musikken skaper en følelse av et merke som vil opp og frem. Deilig med et show som skaper litt liv med musikken!

BYTIMO

Foto: Oslo Runway/indigital

ByTiMo har i år som i fjor lokalisert showet sitt på Theatercafeen i Oslo, og det er ikke veldig mye som overrasker på designfronten. Settingen gir et majestetisk touch til de romantiske kreasjonene, men man sitter også igjen med en følelse av å ha sett dette før. Når det er sagt, er det viktig å nevne at Mollatt og teamet virkelig når inn i hjertet til sin kundegruppe. Dette perlebroderte skjørtet for eksempel, var en skikkelig showstopper og fikk nok mange jenter til å drømme seg bort…

CALA JADE

Foto: Anna Johansen

Cala Jade overrasker med nytt location og flere nye kreasjoner. Etter å ha sittet på shows hele dagen var det  fantastisk å vandre rundt (med et lite glass hvit likør i hånden) og titte på modellene som gjemte seg blant statuene på Vigelandsmuseet. Magisk stemning.

MICHAEL OLESTAD

Foto: Oslo Runway/indigital

Det var gøy å se kolleksjonen til Olestad, han er dristig og rå på alle måter. Etter at han vant Bik bok awards sist sesong har vi gledet oss. Det svarte absolutt til forventningene. Han overrasker med små detaljer på jakker og bukser, og åpningsshowet var en fryd å se på. Vi vil ha alt i denne kolleksjonen, og oppdaget flere nye fargekombinasjoner vi likte.

 

 

Translate »
Read previous post:
Jeg fronter KappAhls nye limited kolleksjon
Jeg fronter KappAhls nye limited kolleksjon

Denne uken lanserer KappAhl vårens første del av kolleksjonen Limited Edition og jeg fronter kampanjen. Jeg kan ikke si noe...

Close