Annonse

Maria Montazami er kanskje den damen jeg vet som pynter seg mest og hyppigst på leppene. “Ungefär 60 gonger om dagen” for å være helt nøyaktig. Jeg er ikke Montazami ferdig, men jeg syns det er utrolig fresht med fine lepper. IsaDora Perfect Moisture Lipstick har mine favoritt leppe farger og har vært på “alles lepper” i årevis. Nå er den relansert, og er mye bedre.

I “gamle dager” mente egypterne at leppestift hadde magiske evner, en ting er sikkert, det gjør noe magisk med utseende og kan løfte et helt antrekk. IsaDora Perfect Moisture Lipstick pimper looken din, mens den pleier leppene og jeg er hektet. Så hektet at jeg faktisk bruker denne istedenfor leppepomade. Rett og slett fordi jeg en dag kan ha heite røde lepper, en annen dag, nude, eller helt naturlige.

Jeg var på lanseringen av “nye” IsaDora Perfect Moisture Lipstick under Stockholm Fashion Week og fikk se alle de fine nye fargene, noen tok jeg med meg hjem også. Hva er nytt? Ny formel – Nye farger – Nytt design!

Leter du etter den perfekte røde fargen? Prøv den røde jeg har på meg på bildet 215 Classic Red. Du finner den her!

IsaDora Perfect Moisture Lipstick har en kremete konsistens og er enkel å påføre og er perfekt selv for såre lepper.

Hvorfor du vil ELSKE den nye Perfect Moisture Lipstick:

• Ekstra fuktighetsgivende – beriket med aktivt fuktighetsgivende ingredienser som holder leppene fuktet og myke hele  dagen
• Sitter lenge – holder seg på plass og er behagelig å ha på
• Kremet, vektløs følelse takket være den nye formulaen
• Volum effekt – visuelt fyldigere lepper
• Magnetisk lokk – gjør det enkelt å åpne og lukke

Sjekk ut IsaDoras fantastiske sortiment her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Hva kan vi gjøre for å bevare sommergløden?

Den varme sommeren gjorde huden vår godt. Vi fikk mer glød, økt fuktighet i huden, og følte vi kunne skippe...

Close