Annonse

Jeg ble kjent med Marte Kveli Valeberg for MANGE år siden, på den tiden var hun mest kjent for å være den makeup-dama du burde booke om du skulle ha photoshoot. Med årene har hun blitt like kjent for å være grunder. Hun startet konseptbutikken MagMaLou på Frogner allerede i 2011, en liten perle av en butikk som selger klær, men som også tilbyr service som styling og makeup. Her kan du velge og vrake mellom fantastiske merker. I tre dager får du 20% på byMAGMALOU kolleksjonen.

I 2014 lanserte Marte sin egen kleslinje byMAGMALOU og jeg er så imponert over hva de har klart å få til. Kolleksjonen er modere med en feminin touch akkurat slik jeg liker det. I tillegg til at Marte er en knakende bra dame, syns jeg det er så gøy å støtte opp norsk design. I sommer fant jeg frem mine favorittplagg fra byMAGMALOU og pakket det med i kofferten til Kreta. Kjolen finner du her!

I tre dager får du 20% på byMAGMALOU kolleksjonen bruk rabattkoden JANKA

Louie Pompom Dress er den perfekte hvite kjolen og jeg elsker puffarmene. Og selv om det skal fortsette å være varmt en stund til, så kan du til kaldere dager style denne under en blazer når høsten kommer.

De fantastiske røde buksene har jeg også pakket med meg til fashion week i København, Katie Pants er høye på livet med en liten flare og er utrolig flatterende på. Du finner de her!

Jeg valgte å style de med pumps og med Ollie Pompom Shirt for en litt søtere look. Blondene er fantastiske og jeg brukt den hele sommeren. Buksene skal brukes flittig i høst stylet med en oversized hoodie eller til fest med en blazer over.

Sjekk ut hele den fine byMAGMALOU kolleksjonen her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Copenhagen Fashion Week

copenhagen fashion week nærmer seg med stormskritt og jeg må innrømme at jeg stresser litt

Close