Annonse

Når jeg trodde at jeg ikke kunne prøve bedre serumer, så dukket det nok en nyhet opp fra Dermalogica. BioLumin-C Serum er et av de beste produktene jeg har prøvd i en rekke andre bra produkter, og det slår det meste av andre serum ned i støvlene. Til dels fordi jeg elsker konsistensen, tildels fordi jeg har sett hva produktet gjør med huden min.

Kort fortalt gir BioLumin-C serum med en unik egenskap deg 3 ganger mer vitamin C enn noen andre produkter på markedet. VItamin C hjelper å motvirke aldring

Fordelene med Dermalogica BioLumin-C:

  • Exfolierer og reduserer pigmentering
  • Reduserer fine linjer og rynker
  • Forhindrer  og korrigerer skadet hun med frie radikaler
  • Vitamin C i serum hjelper deg med å gi en glødende hud. 

Jeg ser stor forskjell på pigmenteringen jeg vanligvis har. Den er tydelig sprukket opp og huden føles mykere. Serumet får du tak i her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
CATHRINE HAMMEL GIR GÅSEHUD

Foto: Anna Johansen Oslo Runway er i gang, og Cathrine Hammel skaper store øyne, gåsehud og klump i magen. Cathrine...

Close