hmhome-bedset-700x819

A simple makeover

Jeg er i skrivende stund på flyet på vei til Stockholm for spennende ting og gleder meg stort. Jeg etterlot meg et forferdelig rot hjemme. Sånn har det egentlig vært helt siden jeg reiste til Portugal. Soverommet er aller verst, det er et evig rot med pappesker, kleshauger og overfylte klesskap.

Når jeg kommer hjem skal jeg ta meg et par dager for å komme i orden, jeg er lei av å bo i rot, ( det tror jeg resten av familien er også ). Også er det ikke så mye som skal til for at soverommet skal få en makeover. Bare det å skifte ut sengetøyet i andre farger gjør en stor forskjell.

Jeg har lenge også vurdert å male en vegg på soverommet, kanskje det er på tide å fornye soverommet. Hvilken farge bør jeg gå for på veggen bak sengen?

Bilde HM Home

Translate »
Read previous post:
KENZOxHM våre favoritter

Our favorite must haves from the KENZOxHM Collection Gjør deg klar for farge og print bonanza! 3 november lanserer H&M...

Close