Annonse

Det er den tiden av året, solen skinner fra du står opp til du går og legger deg. Jeg elsker årstiden, varmen og det å kunne gå i lette plagg. Og jeg elsker solbriller, og jeg elsker hva en solbrille kan gjøre med antrekket. Når det er varmt og sol som nå bruker jeg solbriller nesten hele dagen, da er solbriller med styrke perfekt.

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg de siste årene har brukt mer briller, men jeg bruker ikke briller hele tiden, mest når jeg leser, jobber foran macen, er på mobilen eller når jeg skal se ekstra godt, feks i bilen eller på en sykkel.  Let’s face it, det er heller ikke alltid jeg har lyst til å ha på meg briller,  og når det er sol ute vil jeg ha på meg briller som beskytter øynene også. Redningen har blitt solbriller med styrke. Det er faktisk så enkelt som at du faktisk kan bruke dine favoritt solbriller og få glass med styrke. Dette fikser de fine folka hos Interoptik for deg!

Lyst på solbriller med styrke? Kjøp en brille i dag og få en solbrille med styrke på kjøpet. Velg fra merker som Ray-Ban®, Marc Jacobs og Carrera.

Publisert av Interoptik 24. mai 2018

Briller og solbriller kan være vanskelig å velge, rett og slett fordi vi har forskjellig smak og kler forskjellige farger og fasonger på brillene. Mitt beste tips for solbriller er å velge ut et par som skiller seg ut fra plaggene du har i garderoben, eller gå safe. Finn de solbrillene som passer din stil. Jeg har en hel brillegarderobe som passer ulike anledninger. 

Med solbriller med styrke kan jeg både se bra ut og faktisk se godt. Og nei, før du tenker at solbriller med styrke er dølle utdaterte briller så kan jeg fortelle deg at du tar feil. De mest kjente merkene som Ray-Ban og Marc Jacobs har solbriller med styrke. Interoptiks egen brillestylist hjelper deg mer enn gjerne med å finne solbriller som kler og passer deg best.

Nå kan du få trendye solbriller med styrke, perfekt for meg som bruker briller.

Kjøper du en enstyrkebrille, får du med en enstyrke solbrille inntil en verdi av kr 3100,-. Kjøper du en progressiv brille, får du med en progressiv solbrille inntil en verdi av kr 4100,-. Velg en Ray-Ban®️ solbrille eller merker som Carrera og Marc Jacobs med verdi inntil kr. 1600,- Tilbudet gjelder til og med 30. juni. Gjelder ikke databriller og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.Sjekk ut solbrillene med styrke jeg har på meg her!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Slik får du en suksessfull uke

Vi raser i høy hastighet mot sommerferien, og mange skulle gjerne hatt flere timer i døgnet for å komme i...

Close