Er det flere enn meg som syns at sommeren har flydd avgårde? Jeg er fortsatt litt i feriemodus, Little peanut starter ikke på skolen før i midten av august, så litt sommerferie oppdatering er fortsatt på sin plass. For sommeren har sålangt vært veldig innholdsrik og jeg har storkost meg.

Sommerferien for min del startet i Italia for en drøy måned siden. Min første reise til Roma, ever – for en fantastisk flott by, men herrejemeni så mye turister, for å ikke snakke om hvor j…. det var å kjøre bil i byen. Vel, vakkert er Roma, vi bodde på Aldrovandi Villa Borghese, rett ved den store nasjonalparken Parco Del Daini. Vi visste at det kom til å bli bitende varme i Roma i sommer, så vi ønsket basseng – og helt ærlig, hvor ofte kan man ligge ved et basseng uten at ens egne barn løper rundt og du må passe på ethvert sekund. Ferien skulle med andre ord nytes. Hotellet er pent, bra service, men frokosten var skikkelig dyr og smakte tapet.

Vi bodde i Roma i to dager før vi kjørte leiebilen videre til Toscana der min gode venninne Annabel  giftet seg med sin Petter. For et fantastisk bryllup, og fine dager i Toscana. Hører du på podcasten Janka og Martes Podcast fikk du kanskje med deg at jeg sang en liten snutt også?

Du kan lytte til Janka og Martes Podcast her!

Kjolen jeg har på meg er fra Zimmermann, den koster skjorta, men jeg var heldig å få den til en god pris. Darja har på seg en kjole fra Ganni. Det er mye regler når det kommer til bryllupsdressing, men i dette bryllupet var fokus sommerkledd, så jeg gikk for en kort kjole med utrigning. Jeg ELSKER den!

Etter tre dager med feiring dro vi videre ned til Kysten, jeg trengte sjø, salt og bad. Herregud så deilig å få være meg! Jeg elsker å dra på ferie med barna, men det å ta litt mer enn to dager for seg selv med kun ferie skal jeg unne meg mer.

PS! Beklager lite oppdateringer herfra, tiden har strukket litt lite til, men nå skal det blir andre boller. Jeg lover hyppigere opptateringer fremover:) Selv om sommerferie ikke er helt over for min del helt enda.

 

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
12 luftige sommerkjoler til de varmeste dagene

Disse flotte kjolene er perfekt til de aller varmeste sommerdagene!

Close