Har du fulgt med på instagram har du sikkert fått med deg at det i tre dager til ende har vært moteuke i Stockholm. Det er alltid hektiske dager, og denne gangen har det vært beinkaldt med -11 på gradestokken.  Stemningen har allikevel vært på topp og mellom alle show har jeg jobbet og hengt med de fine jentene mine. 

Det ble mye lag på lag under Stockholm Fashion Week og under denne drømmen av en jakke jeg var så heldig å få låne fra Burberry hadde jeg både ullundertøy og ullsokker.

Jeg landet midt på natten i går, flyet var forsinket på grunn av snøstorm og jeg var mildt sagt stresset over om jeg skulle rekke å komme meg til Oslo. Jeg holder nemlig på med en del top secret prosjekter om dagen. Jeg veit, sykt dølt å skrive – men jeg gleder meg til jeg kan dele det med dere. Så jeg har stresset max i dag for å rekke alt jeg skulle, i morgen er det duket for Costume Awards – herregud hva skal jeg ha på meg?

Photo:Szymon Brzóska | thestylestalker.com

instagram: @thestylestalkercom

Translate »
Read previous post:
4 parisiske merker du bør sjekke ut
4 parisiske merker du bør sjekke ut

Paris fw 2017 Paris, også kjent som verdens motemetropol, er fødestedet til flere av klodens mest berømte merker. Chanel, Givenchy,...

Close