chia (1 of 1)

Chiapudding er lett å lage, næringsrikt og smaker kjempegodt! Har du ikke prøvd denne oppskriften tidlilgere, er det på tide.

Visste du at Chiafrøene er planterikets rikeste kilder til omega-3 pga ens sammensetning av mineraler og proteiner som er helt unik? Dette er et superfrø rett og slett! Jeg valgte å prøve meg frem med favoritt frukten min mango og pasjonsfrukt. Jeg blandet chiafrøene mine med soyamelk og kokkos flak, men her kan du bruke hvilken melk du vil

HVA TRENGER DU ?

Chiafrø, kokosflak, melk, mango, pasjonsfrukt

HVORDAN GJØR DU DET ? 

Bland sammen 3 ss. chiafrø og 2 dl. melk, rør inn kokosflak og la dette stå i kjøleskapet natten over – topp med mango og pasjonsfrukt – voila verdens beste frokost. Have a tasty wednesday!

 

Translate »
Read previous post:
Trend: Blomstrete kjoler

Blomstrete kjoler har vært en stor hit i sommer, og trenden fortsetter også utover høsten

Close