Er du en juice-elsker uten juicemaskin, som elsker en ekstra vitamin og energi-boost om morgenen? Da er dette oppskriften for deg.

Når morgensolen varmer, og en juicebar ligger rundt hvert hjørne på vei til arbeid, er det lett å unne seg selv en forfriskende vitaminbombe flere dager i uken. På juicemenyen står det: Eple, ingefær og mynte: 79 kroner. Det er jo så enkelt, kunne jo nesten klart å lage det selv. Eller? Vi har satt sammen den perfekte sommerjuicen, helt uten juicemaskin, som du til og med klarer å lage selv.

Dette trenger du:

-Eplejuice, helst ferskpresset,

-Isbiter

-Agurk

-Fersk ingefær

-Sitron

-Mynteblader

  1. Putt par isbiter og  mynteblader i et glass
  2. Skjær opp litt fersk ingefær, og bruk en hvitløkspresser til å få ut ingefærjuicen. Obs! Denne er sterk i smak, så smak til med eplejuice hvis den blir for sterk.
  3. Skvis litt sitron i glasset
  4. En dæsj honning for sødme
  5. Hell til slutt over den ferskpressede eplejuicen og rør rundt. Pynt med frukt og grønt som agurkskiver, eplebåter og sitron.

Voila! En skikkelig forfriskende vitaminbombe med ingefær, som river deilig i nesa. Juicen er også perfekt til å la stå i en tett flaske i kjøleskapet, eller ta med seg på jobb for en liten pick me up utover dagen. Superenkelt! Og mye mer økonomisk i lengden enn å kjøpe juice ute. Ingefær er også deilig hvis man er typen som ikke er sulten grytidlig om morgenen, og demper kvalme. Her snakker vi masse energi og en rekke helsebringende effekter!

Les også: Denne frokosten lager seg selv over natten

Translate »
Read previous post:
It’s a Floral Affair

Vi har alle på en eller annen måte et forhold til blomster. Jeg husker første gangen Stefan ga meg blomster,...

Close