Søtpotet-cravingsen oppstår gjerne nå som høsten er her, og den blir igjen det perfekte tilbehør til alle typer middagsretter. Den sør-amerikanske rotgrønnsaken kan bakes, moses, stekes og kokes, og den blir til og med brukt som pizzabunn og som lørdagschips! Her er det bare fantasien som setter grenser. Vår favoritt er friesen,  men hvordan få de skikkelig sprø? I ukas Tasty Wednesday får du svaret en gang for alle. 

Maizena, bedre kjent som maismel, er den “hemmelige” ingrediensen for deg som ikke ønsker å fritere søtpoteten i kokende olje. Skjær opp søtpoteten i strimler, helst ca like tykke så alle blir bakt igjennom. Fyll de i en brødpose og bland i 2 ss maizena, litt olje, salt og ønsket krydder. Rist posen godt og ha friesene utover et stekebrett. Stek de på varmluft 250 grader i ca. 15-20 minutter. Har du tid, kan du legge den oppkuttede søtpoteten i vannbad (i kjøleskap) noen timer før du mixer inn maizena og steker de i ovnen. Dette gir de enda mer crunch. 

Rock opp søtpoteten med litt baconterninger, vårløk, cheddar og aioli, eller strø over paprikakrydder, maldonsalt og fersk rosmarin. Whatever you like! Og ikke glem dip eller dressing for enda mer smak! 

Sjekk ut oppskriften på en deilig blåmuggost-dip her.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
motefavoritter

Annonse Høsten er min desidert favoritt sesong for å kle seg. Vi er heldige akkurat nå, for fortsatt kan mye...

Close