Annonse

© Dvora 

Du vet ikke helt hvor Tbilisi er sier du? Jeg ante heller ingenting om stedet før jeg reiste til Tbilisi sist Fashion Week, men jeg ble enda gladere for å reise tilbake for å jobbe for MBFW. Tbilisi er hovedstaden i Georgia som ligger i Eurasia, midt imellom Europa og Asia og er en unik by med både østeuropeisk og europeisk kultur og arkitektur.

Det møtte oss skikkelig sommer med nærmere 30 grader og sol i Tbilisi. Du som følger meg på instagram har sikkert fått med deg de hektiske dagene og alle de fantastiske visningene. Det er virkelig et friskt pust å få se designernes tolkning av trendene. Sterke skuldre og mer tailored enn vi er vant med å se her hjemme i Skandinavia. Tbilisi er vakkert, varmt og urbant. Jeg ønsker meg tilbake hit når det ikke er fashion week for å se mer av byen. Jeg har nemlig kun hatt et par timer til å traske rundt i byen.

©Vogue / Style Du Monde

Translate »
Read previous post:
Har Hugo Boss funnet opp morgendagens sko?

Sjekk ut den innovative skoen laget av ananas

Close