Inneholder sponsede produkter fra Vero Moda Jenny Skavlan

jennyskavlan_nyukenyemuligheter_startmandagenbra_jankapolliani-1-of-4

jennyskavlan_nyukenyemuligheter_startmandagenbra_jankapolliani-2-of-4

jennyskavlan_nyukenyemuligheter_startmandagenbra_jankapolliani-3-of-4

jennyskavlan_nyukenyemuligheter_startmandagenbra_jankapolliani-4-of-4

Finally home

Det er litt merkelig å lengte til hverdagen og rutiner kanskje, men det føles som om jeg har bodd i en koffert de siste månedene, og på sett og vis så har jeg jo også det. Nå er det ikke så mye jobbreiser fremover, og i morgen starter jeg dagen med en laaaaang dag i fotostudio. Jeg jobber med massevis av nye, spennende prosjekter om dagen og gleder meg sinnsykt til å kunne vise dere.

I helgen har jeg feiret 2 års dagen til minstejenta, føles helt vanvittig at det har gått 2 år allerede. Jeg hadde ikke mammapermisjon, og kanskje også pga det så har tiden flydd. Men, nå føles det meste godt og ekstra godt at jeg er tilbake til hverdagen. Med den fine familien min, som betyr ALT. Rutiner er faktisk deilige syns dere ikke?

PS! Husk å følge meg på instastories i morgen, da viser jeg bakom fra shooten jeg skal på

Photo Victoria Mehlum

Translate »
Read previous post:
The perfect coat for fall

Inneholder Adlinks Whether you're on a budget or wanna splurge Høsten er her og jakten på den perfekte kåpen er...

Close