Beautybloggere og vloggere er som regel førstemann ut til å plukke opp det nyeste innen trender og produkter på markedet. I tillegg har de ofte mange smarte beautyhacks på lur. Her er 5 ting vi har lært av beautybloggerne.

1. Korean beauty. Helt siden BB-creams, Jessica Jung og Peach & Lily ble introdusert for den vestlige verden, har det foregått en ekstrem hype rundt koreanske skjønnhetsprodukter. Beautybloggerne har blogget og vlogget om alt fra poremasker til snegleslim, og store magasiner som Marie Claire påstår at koreanerne ligger hele 7 år foran den vestlige verden når det kommer til skjønnhetsteknologi. Kanskje verdt å teste ut , eller?

2. Glød. Bland noen dråper ansiktsolje i din flytende foundation for å oppnå en fantastisk glød. Bonus for ekstra fukt og et jevnere, mer naturlig resultat.

3. Makeup trenger ikke ruinere deg for å gjøre jobben sin. Er det noe beautybloggerne er gode på så er det å finne budsjettvennlige makeup-produkter. Merker som NYX, Rimmel og L’oreal er blant de mest og best omtalte. Invester heller i hudpleie enn makeup, hvis du skal velge.

4. Coconut oil. Det finnes hele 735,000 videoer på YouTube som dreier seg om forskjellige måter å ta i bruk kokosolje på. Her finner du alt fra å fjerne vannfast mascara, til DIY hårmasker og skrubber.

5. Øyekrem i kjøleskapet. Ved å oppbevare øyekremen din i kjøleskapet forlenger du holdbarheten på produktet. Det er også en genial måte å dempe hovne og trette øyne om morgenen! En øyekrem med en rullende kule-applikator fungerer enda bedre kald.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig sminkekost

Translate »
Read previous post:
Sashimi på 10 minutter
Sashimi på 10 minutter

Tasty Wednesday! Se hvordan du kan lage deilig Sashimi på 10 minutter

Close