Det har vært mye reising så langt i 2018, og det er enkelte ting vi bare må ha med oss på tur. Reisevesken er stappet med nødvendigheter som kan forhindre enhver krise. Vi snakker minst mulig bekymringer, og mest mulig komfort. Sjekk ut våre travel essentials.

 1. Mobil og powerbank. Powerbank bør understrekes to ganger, for den har virkelig vært redningen SÅ mange ganger.
 2. Headphones. Lytt til en bok digitalt, en podcast eller din beste spilleliste. Noen ganger er de også redningen fra støy i flyet. Du vet aldri hvem du havner ved siden av!
 3. Håndkrem og antibac. Bakterier kan være bra for immunforsvaret, men akkurat på reise kan det bli for mye av det gode og Antibac være redningen. Håndkrem er et must uansett årstid, men spesielt nå!
 4. Ullsokker/kosesokker. Er det bare vi som fryser på fly? Det er så deilig med et par ekstra tjukke sokker under flyturen!
 5. Fuktighetsmaske eller fuktighetsspray til ansikt. Ingen vil lande med gusten og dehydrert hud. Luftfuktigheten i flykabiner er nærmest ikke-eksisterende, så det er ikke uvanlig å føle seg stram i masken etter noen timer.
 6. Tannbørste. Kanskje bagasjen blir borte, eller du skal reise over natten. Uansett, deilig å ha muligheten! Les også: 5 gode tips til deg som skal reise med håndbagasje
 7. Solbriller.  Er du av typen som reiser uten sminke, kan et par solbriller være redningen. Arrive with style!
 8. Baby wipes. Sykt undervurdert. Kan brukes til så mangt! Fjerne sminke, vaske hender, tørke bort kaffesøl på blusen…you name it!
 9. Reisestørrelser i tørrshampoo, parfyme, tannkrem.
 10. Sovemaske. Like mye som den redder dårlig søvn hjemme, redder øyenmasken søvn på flyturer. Også fin om du er uheldig og skulle ende opp med et rom som får lys inn klokken seks om morgenen.
 11. Notatbok. Endelig har du tid til å tenke ut nye ideer og prosjekter. En notatbok er din beste venn.

 

Hva er dine travel essentials? Del gjerne dine gode tips med oss!

Les også: 5 gode tips til deg som skal reise med håndbagasje

Translate »
Read previous post:
Mitt beste stylingtriks

PS! Kjøper du en enstyrkebrille hos Interoptik får du med en enstyrke solbrille inntil en verdi av kr 3100,-. Kjøper du...

Close