Etter å ha vært på København Fashion Week, er jeg ikke i tvil om hva som er høstens aller største vesketrend.

Den “upraktiske” minivesken, som ikke rommer mer enn en telefon og et par nøkler er trendy igjen. På fashion week trenger jeg ikke å ha med meg mer, men fra en mamma til en annen; dette er en sykt upraktisk veske når du skal ha med deg alt du må ha med deg om du er med ungene! Men jeg elsker den og den får istedenfor stå på hyllen hjemme og være med meg når jeg er ute med jentene.

Jeg falt selv for fristelsen, den sinnsykt søte minibagen er trendy igjen. Den ble spottet på “alle” i forskjellige versjoner. Den lille røde fra Balenciaga matchet tilfeldigvis også sykkelen min under fashion week. To much red?

Ok så har trenden kanskje eksistert noen sesonger allerede, men under Copenhagen Fashion Week var det ikke mulig å ikke legge merke til de små veskene på de mange flotte menneskene på vei til visningene. Jeg digger vesker som popper og liker å gå for sterke farger på tilbehøret.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Close