I fjor var det store statementøredobber som ble spottet på fashionistaene, nå er det skjellsmykkene som har tredd inn i manesjen.

Jeg skal være den første til å innrømme det, når jeg så skjellsmykkene begynte å smyge seg inn i smykkeskrinet til mange av motedamene jeg digger at jeg grøsset litt. Jeg tenkte umiddelbart tilbake på tiden da jeg reiste til Hossegor for å surfe for 15 år siden. Jeg plukket skjell, tok på en tråd og vips så var det et smykke. 

Men, som med andre trender er også skjelltrenden oppdatert, med vakre finisher og forskjellige prisklasser fant også jeg noen fantastiske fine skjellsmykker. Smykket jeg har rundt halsen er fra Tohum Design.

https://www.instagram.com/p/BmRREiJl3oN/?taken-by=annabelrosendahl
Annabel Rosendahl er en mester i detaljer og blander skjell med andre statementsmykker. 

https://www.instagram.com/p/BmG6dIQhAXg/?taken-by=marianne_theodorsen
Marianne Theodorsen er kjent for fargerike antrekk og detaljer. Hun bruker skjellsmykker på en leken måte også blandet med massevis av andre lekre kjeder.

https://www.instagram.com/p/Bl3g4XvHsoW/?taken-by=darjabarannik
Darja Barannik med en klassisk tvist av skjellsmykket. Darja har en egen evne til å få alt hun kler på seg til å bli delikat.

SPF50

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaoverdose) on

Med sine 1,1 millioner følgere er det ikke tvil om at Xenia Adonts er en av it-jentene som har fått skjellsmykkene tilbake i trendbildet igjen.
Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->