Annonse

Om jeg ser tilbake på tiden og da spesielt starten på blogg “karrieren” min for snart 12 år siden, så handlet alt jeg skrev og postet stort sett om mote. Men, med årene har jeg forsøkt å ikke begrense innholdet mitt til kun en ting, mange av tingene som mote, interiør og kunst sklir inn i hverandre. Siden alt vi omgir oss med er med på å definerer hvem vi er, samt at jeg jeg har sett at dere også liker å lese om mine personlige valg når det ikke bare kommer til mote, men til interiør, mat og livsstil  – noe jeg BTW er så glad for, så er det så deilig å kunne skrive om andre ting jeg også bryr meg om. Jeg har kanskje med årene blitt ekstra glad i interiør også, og nå som barna er blitt større har vi endelig begynt å forme interiøret litt mer hjemme her uten å tenke på at ungene plukker borti ting som knuser eller blomster som blir ødelagt. Men, her om dagen har jeg a floral affair her hjemme.

 

Jeg elsker blomster i hjemmet! Jeg har ikke spesielt grønne fingre, så for meg er det friske blomster som gjelder. Jeg prøver å variere hva jeg setter på bordet, det gjør noe med humøret og utseende på leiligheten. Så når huset er vasket, er det innkjøp av blomster. Jeg plasserer det litt tilfeldig rundt i leiligheten, med hovedfokus på spisestuen. Bordet står mitt i mellom stuen og kjøkkenet og er noe av det første når du kommer inn i rommet.  Blomster og ikke minst vaser og potter kan gjøre noe med et helt rom. 

Jeg ble rett og slett super inspirert av denne her til å pynte opp hjemmet med blomster. Les mer her!

Iittalas Alvar Aalto-vase ble laget i 1936 og er inspirert av bølgene i havet. Du finner den her!

Og hva skal du egentlig tenke på når du kjøper blomster?

  • Jeg har iallfall lært meg at vaser har mye å si. Jeg har kvittet meg med de gamle vasene mine, som støver bort i skapene og fått fine nye vaser fra Iittala. Jeg elsker både Aalto, Ruutu og Kastehelmi.
  • Hvorfor kjøpe en vase til å passe en blomst, når man kan finne blomster som passer vasen? Ta meg deg vasen din til blomsterbutikken din, så tilpasser de blomstene så den passer vasen du har hjemme.
  • Fordel blomsterbutikken du får av mannen eller venninnen i gave i flere vaser i flere høyder.
  • Ikke fyll opp vasene med altfor mye blomster.
  • Bland kjøpeblomstene med hjemmeplukkede blomster fra små barnehender.
  • Blomster i ulike lengder og det enkle er det som er in på blomsterfronten akkurat nå.

 

Neste gang du skal kjøpe deg blomster. Tenk på hvilken vase blomstene skal i. Ittala vasene har fantastiske former og refleksjoner fra sollyset kommer så fint frem når det ikke er massevis av blomster i de.

Les også: It’s a floral affair

Translate »
Read previous post:
Sommerens Solbrilletrender

Sjekk ut hvordan jeg stylet sommerens solbrilletrender. Lyst på solbriller med styrke? Kjøp en brille i dag og få en...

Close