Annonse

Når folk spør om hva jeg gjør for huden min, er jeg ikke i tvil om hva som har gitt resultater. Gode daglige hudpleierutiner OG Venus Freeze. Dere har lenge spurt meg om en ny rabattkode så lengre ned i innlegget kommer et nytt Venus Freeze tilbud.

I mine yngre dager (shit nå høres jeg gammel ut) var jeg ikke spesielt opptatt av huden min, det er kanskje ikke så merkelig med tanke på at huden min var ung. Det var ikke før at linjene kom at jeg begynte å tenke på hudpleie. De siste 15 årene derimot har jeg vært streng, og har innført gode hudpleierutiner i dagene mine. MEN, den største forandringen har allikevel vært salongbehandlingen Venus Freeze. Jeg gikk tilbake i arkivene mine for å se når jeg startet, og jeg ser jeg forsøkte behandlingen for første gang i 2015.

Etter at jeg startet Venus Freeze behandlingen min hos V by SonjaWigert er det sinnsykt stor forandring på huden min. Kort fortalt så fryser Venus Freeze aldringstegnene dine ved å varme opp huden. Les mer om behandlingen Hollywood kjendisene elsker her! 

La meg presisere at dette IKKE er en quick fix, selv om du kan bestille en enkelt behandling og vil føle at huden gløder etterpå, anbefaler salongen og jeg at du tar en fullstending Venus Freeze kur for et skikkelig resultat. Men, jeg sverger til denne behandlingen virkelig, jeg får ikke betalt for å skrive innlegget – men, det er en skikkelig anbefaling. Jeg har oppnådd flott hud i en alder av 39 år! PS! Husk at du også må ha bra hudpleierutiner ved siden av.

 

Hvordan fungerer Venus Freeze?

En synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser  (MP ²)  trenger dyp ned i huden og og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

Behandlingen

En behandling for ansikt varer i 20 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen «nedetid», hvilket gjør det mulig for klientene å gå tilbake til normale aktiviteter etter endt behandling.

 

 Hva med en flott gave til deg selv eller en som fortjener det?? V by SonjaWigert gir mine lesere 20% rabatt på Venus Freeze behandling (enkel behandling eller kur) Gavekortet må kjøpes hos V By Sonja Wigert innen 15 april. Oppgi rabattkode POLLIANI. bestill her!

 

Translate »
Read previous post:
Her kan du bo i Paris

Sjekk den fantastiske leiligheten vi booket under Paris Fashion Week. PS! det følger med en rabattkode her også

Close