Sheetmasketrenden har virkelig tatt av de siste årene, og det kommer stadig nye varianter på markedet. Det er virkelig en jungel der ute, og nå har også de fleste high-end beautymerkene lansert sin egen sheetmask som en del av sin hudpleieserie. Vi har testet ut 6 ulike den siste tiden, i håp om å finne en absolutt favoritt når det kommer til varig fukt og glød. Les innlegget under for å finne ut hvem vi likte aller best både på konsistens, effekt og lukt. Denne uken triller vi terning på sheet masks.

Inuwet, Coconut water gel mask

Denne K-beauty masken var litt klinete å påføre, men utrolig deilig når den først ble lagt riktig på ansiktet. Istedenfor å være tykk og trå, kommer den i et syltynt gelelag dynket i produkt. Den kjennes deilig og kjølig på huden, men vi forventet at den skulle lukte deilig kokos slik som navnet antyder, og det gjorde den dessverre ikke. I tillegg kjennes det resterende produktet fra masken veldig klissete på huden etter man har dratt den av. Produktet blir liggende som et klissete lag på huden, i motsetning til andre masker vi har testet, hvor huden sluker til seg det resterende produktet.  På den andre siden igjen, er dette den billigste masken i denne testen, og den gir en utrolig mengde fukt og glød i huden. Den beste av “billigvariantene” vi har prøvd. Terningkast 4.

 

Elizabeth Arden Superstart Sheet Mask

Denne masken er en del av Elizabeth Arden sine “probiotic” hudpleieprodukter. Det er kanskje ikke en selvfølge å forstå hva akkurat det innebærer, så vi skal forsøke å brekke det ned i korte trekk. Probiotic, altså gode bakterier, fungerer litt på huden som å drikke biola for å stabilisere og balansere magen. Denne sheetmasken har disse samme egenskapene, og bidrar til å balansere, reparere og styrke huden. I likhet med masken over kommer den i en syltynn geleaktig maske, og er noe lettere å legge på ansiktet .Lukten var helt grei. Resultatet var flott og masken ga absolutt fuktighet til huden. Terningkast 4.

Shiseido benefiance Eye mask

Denne mye omtalte øyemasken fra Shiseido lover alt det en øyemaske bør gjøre. Gi fukt, dempe hovenhet, mørke ringer, og glatte ut linjer. Denne gjør faktisk alt dette, og bleker også pigmentflekker rundt øyepartiet hvis du bruker den over tid. Den er i tillegg herlig på konsistens og lukt, og kjennes fantastisk under øynene en grytidlig morgen. Minus for å være litt pricy. Her lønner det seg å kjøpe pakkevis, og ikke enkeltvis. Terningkast 5.

 

Guerlain Super Aqua sheet mask

Testens vinner. Denne masken har blitt vår nye favorittmaske. Fooooor en fantastisk glød denne gir! Guerlain er kjent for å være rå på hudpleie, og ligger litt dyrere enn de mer kommersielle merkene som Clarins og Biotherm. Men med god grunn ettersom de kun bruker de beste av de beste ingrediensene. Den blå fuktserien Super Aqua kom nylig med en sheet maske som vi gledet oss svært mye til å prøve. Huden bader i fukt, og man ser ikke et snev av tretthetstegn etterpå. Den sitter godt på ansiktet, sklir ikke, og skal kun være på i ti minutter. At den kan gi såpass mye glød og fukt på så kort tid er imponerende. Denne er bare utrolig luksus. Terningkast 6.

les også: Vi triller terning på selvbruning

Swiss Clinic Face Dry Mask

Denne masken er som den trendye sheetmasken, men helt tørr og det er helt unikt. Stort pluss for at masken kan brukes tre ganger. Du slipper alt kliss og søl, og masken trenger bare å sitte på i 15 minutter.  Selvom den tørre masken gjør at du lett kan gjøre andre ting samtidig, gir ikke den samme velværefølelsen som de våte sheetmaskene dynket i deilig produkt.  Resultatet er en skikkelig fresh og jevn glowy hud. Terningkast 4.

Dr. Jart Rubber Mask Hydration Lover

Denne masken er ved første øyekast litt utenom det vanlige. Istedenfor den typiske papirsheet konsistensen, kommer den en gummi-latex variant. Den sitter i grunn veldig godt på, og man får en mer nøyaktig påføring fordi den kommer i to deler. Ikke den mest effektive masken med opp til 40 minutter virketid, men den funker fint! Den inneholder en rekke deilige og effektive ingredienser, og hyaluronsyren binder store mengder fuktighet i huden. Skikkelig deilig! Terningkast 5. 

Translate »
Read previous post:
Tasty Wednesday: morgenboost

Er du en juice-elsker uten juicemaskin, som elsker en ekstra vitamin og energi-boost om morgenen? Da er dette oppskriften for...

Close