Annonse

Endelig er en ny vlog ute. Jeg skulle gjerne ha filmet mye mer, hver dag, men sannheten er at jeg syns det er litt flaut å gå rundt med et selfie kamera hele tiden. Uansett, så satt jeg plutselig med en hel del film materiale og tenkte det var gøy å se hvordan jeg har det når jeg er på fashion week. Kanskje jeg skal prøve å lage en ukentlig? Liker du det er det supert med en kommentar i youtube og subscribe gjerne også. Her kommer en video fra fashion week og mine beauty rutiner.

Helt siden jeg ble ambassadør for Dermalogica har dere spurt meg om jeg kan lage en beauty tutorial. Og endelig har jeg filmet mine hudpleierutiner, step by step slik jeg gjør det når jeg er ute på reise.

Det er noen brands som har vært med meg i lang tid, Dermalogica har jeg hatt i mine hudpleierutiner i snart 12 år. Jeg liker å teste andre produkter, men faller alltid tilbake til de. Det kan se ut som det blir et livslangt kjærlighetsforhold.

Husk at jeg har julekalender hver dag i hele desember på min instastory. Hver dag kl 10 kan du vinne et nytt produkt. Lykke til!

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Fredags gossip

Takk for alle fine mails jeg har fått etter dagbok innlegget. Jeg setter så pris på at dere ønsker at...

Close