annonse

Denne sesongen drar IsaDora til verdensrommet i julen! Gjør deg klar for en look spekket med glitter og glam, inspirert av den futuristiske galaksen. Metalliske gull, skimrende og glitrende produkter er det vi alle vil ha på årets julebord, eller til nyttårsfesten. Alt fra skimrende glossy øyenskygger, glitterliner og glitternegler- her er det bare å velge å vrake. Med andre ord, IsaDora sin Galaxy kolleksjon har akkurat det du trenger for den perfekte julelook. Sjekk video under for step-by-step.

I stedetfor å bruke glitter på hele øyelokket valgte jeg å gå for den mørkeste fargen som en liner og smudge for en kul look. Dette klarer du lett å gjøre hjemme.

FARGE INSPIRASJON
Futuristisk glam er nøkkelordet, og sølv, gull og skimrende metalliske farger med glitter er årets julelook kort fortalt. Produktene gir deg superglossy, skimrende, metalliske og glitrende effekter som du vil elske! IsaDora GALACTIC Holiday Make-up Collection 2018 består av alt du trenger denne festsesongen.

Produktene finnes i HM, Lindex, Cubus, Sparkjøp og Boots.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->