Annonse

Et av de mest stilte spørsmålene jeg får er, hva gjør du med huden din, hva er favoritt produktene dine? Jeg har forsøkt massevis av deilige produkter opp igjennom. Men, jeg og Dermalogica vi har vært “sammen” lenge. Jeg faller liksom alltid tilbake til produktene, og det er noen ting jeg ikke klarer meg uten i det hele tatt.

Nå kan du vinne mine favorittprodukter fra Dermalogica for deg og en venn. Gå inn på instagram posten min under og kommenter.PS! Du må klikke deg inn på selve instagram for å delta.

https://www.instagram.com/p/BnT98DSg4n-/?taken-by=polliani

Produktene du kan vinne er:

Rapid Reveal Peel: Verdi: 1250,- Peeler, fornyer og lysner huden – en fantastisk peel til hjemmebruk uten nedetid for huden!

BioLumin-C: Verdi: 1045,- Beskyttelse og glød med dette avanserte C-vitamin komplekset. Lysner, strammer opp, reduserer fine linjer, og styrker hudens eget forsvar.

Dynamic Skin Recovery spf 50: Verdi: 940,- Fuktighetskrem som beskytter, samt stimulerer kollagenproduksjonen og forebygger og reparerer hudaldring.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Oppgrader boligen din uten en krone

Høstmånedene nærmer seg og vi kjenner vi ønsker en forandring i hjemmet. Vi har samlet våre beste innredningstips til hvordan...

Close