Annonse

1vintersko3antrekk_ecco_howtostyleit_todaysoutfit_jankapolliani_annonse-6-of-13

ECCO Style Challenge

Det er ikke så lenge siden jeg ble utfordret av ECCO med 3 par sko 5 antrekk. Jeg elsker en utfordring så når jeg ble spurt om å style ECCOs nye kolleksjon UKIUK med tre forskjellige antrekk tenkte jeg meg ikke lenge om

Jeg valgte å style mine ECCO UKIUK til tre hverdagsantrekk for at du skulle bli inspirert til hvordan du kan style dine egne sko til det jeg tror du kommer til å bruke skoene til, nemlig HVERDAGEN. På jobb, på skole, på shopping, rett og slett til hverdagslige gjøremål

1vintersko3antrekk_ecco_howtostyleit_todaysoutfit_jankapolliani_annonse-7-of-13

Style 1 / Jeg valgte å style ECCO UKIUK med et sort kort skjørt, tykke strømper, en sort langermet genser og denim jakke og en liten Chanel. Stylingen er den perfekte hverdagsstyling. Er det kaldt kan du slenge en jakke over skuldrene også

Jeg syns personlig at det ikke er så enkelt å style vinterboots, jeg er en jente som liker å gå med høye heler eller boots med litt hel – for det er jo litt vanskelig å få antrekket like pent med vintersko. Men, ECCO UKIUK er nettere enn andre lignende sko jeg har hatt. Utsiden av skoene er i mykt double-faced lær og har en robust gummisåle som både gjør at de ikke trekker inn vann og holder meg trygg på glatte vinterveier som vi snart får igjen. Også er de varme, støvlene er foret med naturlig lammeull, jeg lurer på om jeg må skaffe meg et par til innebruk også jeg til kalde kvelder.

ecco-3-of-3

Style 2 / En av høstens og vinterens hotteste trender er sporty comfort. Lange jakker i kombinasjon med en hettegenser og jeans gir et sporty uttrykk

1vintersko3antrekk_ecco_howtostyleit_todaysoutfit_jankapolliani_annonse-10-of-13

1vintersko3antrekk_ecco_howtostyleit_todaysoutfit_jankapolliani_annonse-1-of-13

Style 3 / ECCO UKIUK er gode og varme på foten og stylet med en shearlingjakke når kulden inntrer i kombinasjon med sorte croppede jeans & en hvit turtleneck er jeg kledd for kulden.

1vintersko3antrekk_ecco_howtostyleit_todaysoutfit_jankapolliani_annonse-2-of-13

Du finner UKIUK-kolleksjonen både i ECCO sine butikker og på nett HER. Skoene finnes i fire forskjellige farger. Lik ECCO på Facebook HER for å få nyheter og stylingforslag rett i newsfeeden din.

Vinn vintersko fra Ecco, Gå inn på min instagram polliani for å delta i konkurransen

Translate »
Read previous post:
Interior Tuesday: Black walls

Don't be afraid of the dark Sort er kanskje den største no no-fargen når det kommer til interiør. Men, nå...

Close