Det har egentlig gått litt i glemmeboken. Jeg hadde jo tenkt til å fortelle dere det når det først skjedde, men så mye har hendt i mellomtiden – og plutselig så var det altså glemt. Det som egentlig er så veldig stort for meg. Noen av dere fikk kanskje med dere saken i høst på Minmote. Jeg er på listen til VogueWorld 100.

VogueWorld 100 er en prestisjetung liste der Vogue trekker frem 100 motepersonligheter du skal ha øynene opp for. Og jeg er en av de! I godt selskap med noen av mine beste venninner er vi beskrevet av Vogue som de som setter mote på norgeskartet! Dette er stor stas!!

Du kan lese hele saken her!

Ut av alle menneskene Vogue kunne trekke frem i alle land med millioner av mennsker trekker de frem 6 personer fra lille Norge. Både jeg, Annabel Rosendahl, Darja Barannik, Marianne Theodorsen, Celine Aagard og Maja Vik er de norske som blir omtalt og intervjuet. Jeg er sånn skikkelig stolt av å ha fått lov til å være med på dette eventyret.

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Høst favoritter

Annonse Det er ikke mange steder jeg reiser uten mine favoritt produkter i sminkepungen. Det skal være enkelt, se profesjonelt...

Close