Roma er en fantastisk italiensk storby, men kan også bli et turistmareritt i disse sommermånedene. Klart, er du sugen på å se de berømte severdighetene har de fleste helt klart en wow-faktor ved seg, men du skal være svært forberedt på å bruke mye av dagen i kø blant mange, mange mennesker. Her er 3 steder å besøke i Roma, som gir deg noe av det beste Italia har å tilby: Mat, romanse og kunnskap.

Mimi E Coco Winebar

Denne lille vinbaren er virkelig en liten perle. Bordene sitter trangt, den finnes ikke luksuriøs, men den har sjarm. Maten vil få deg til å felle en liten lykketåre, for det er-så-godt. Denne plassen behøver ingen innkaster, for her er det alltid fullt. Er du to personer er det håp om å få bord uten å reservere, men vil du være sikker kan det være lurt å booke. Rimelige priser, fantastisk stemning og skikkelig, skikkelig god pasta.

Fontana de Trevi

Her snakker vi romanse! Denne berømte fontenen fra filmen”La Dolce Vita” (det er forøvrig strengt forbudt å bade i denne nå), er verdt turen. Her kan du i kjent stil kaste en mynt i fontenen og ønske deg noe, men i en av verdens største og flotteste fontener. Dra hit sent på natten da det er færre turister. I tillegg er fontenen lyslagt i mørket, og på sitt flotteste på denne tiden. Du så kanskje Kourtney Kardashians instatory for et par dager siden, fra fontenen med sine kjekke franskmann?

Book et matlagingskurs med lokale italienere

Airbnb er ikke lenger bare genialt for å bo på de mest sentrale stedene i Roma by, men tilbyr nå også en egen kategori med “opplevelser”. Her tilbyr lokale,matglade italienere cooking classes i fleng. Book de med bra anmeldelser, og du kan få den beste opplæringen i italiensk matlaging av en ekte italiener.

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 08/27/2018 --> tags, as close as possible to the opening tag. Creation Date: 05/31/2018 -->
Read previous post:
Janka og Martes Podcast episode 9

I episode 9 er det mye juice fra ELLE-festen, vi snakker om overskrifter og en kjærestetur som egentlig ikke er...

Close